Moj video

Loading...

Странице

уторак, 25. јун 2013.

XII KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU

XII KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU
Izdavačka kuća „Alma”, u saradnji sa „Beografitima”, organizuje XII konkurs zanajkraću kratku pričuŠalju se do tri neobjavljene priče ne duže od 15 redova (900 znakova). Nema nikakvih tematskih ili žanrovskih ograničenja. Priče, odštampane u jednom primerku (pošto priče skeniramo, više nisu potrebna tri primerka), potpisuju se šifrom, a razrešenje šifre dostavlja se u zasebnoj manjoj koverti, gde se navode i osnovni podaci o autoru (datum i mesto rođenja, zanimanje, književni rad, saradnja sa časopisima, objavljene knjige, adresa, telefon, e-mail adresa...). Žiri će dodeliti I, II i III nagradu. Priče, potpisane imenom i prezimenom, mogu se poslati i elektronskom poštom, i u tom slučaju ne učestvuju u konkurenciji za nagrade, ali će biti objavljene u zborniku – ukoliko to svojim kvalitetom zavređuju.

Radovi se šalju na adresu:
Alma
Molerova 62-A
11000 Beograd

ili

izdavackakuca.alma@yahoo.com
Pošto veliki broj mejlova, iz nepoznatih razloga, ne stiže do nas, svima koji priče pošalju elektronskom poštom potvrdićemo da smo njihov mejl primili. Ukoliko vam ne odgovorimo, molimo vas da priče pošaljete ponovo. 
Konkurs je otvoren do 1. septembra 2013. godine. Žiri će proglasiti pobednike 1. oktobra. Objavljene priče neće se honorisati.
Sve informacije o konkursu, nagradama, predstavljanju knjige i sl. biće objavljene na sajtu www.alma.rsNa ovom sajtu mogu se pročitati svi zbornici s prethodnih konkursa.
Đorđe Otašević                                                                     Darko Kocjan
(„Alma”)                                                                                   („Beografiti”)

Нема коментара:

Постави коментар